Cambridge

   Cambridge University ispiti CELA (Cambridge English Language Assessment) su ispiti Cambridge univerziteta. Testovi rangiraju znanje i sposobnsti učenika i profesora engleskog jezika širom sveta. Preko 5 miliona ljudi godišnje polaže Cambridge University ispite u više od 130 država. Preko 20.000 fakuteta, poslodavaca, vladinih ministarstava i drugih organizacija priznaje ovaj sertifikat, koji je neograničenog roka važenja. Do sada je svako ko je želeo da polaže ovakav test putovao za Beograd ili Novi Sad. Od sada je to moguće obaviti u našoj školi, što pored smanjenja troškova doprinosi i boljoj koncentraciji i spremnosti učenika, jer nema dugog putovanja pre polaganja.

Adobe Photoshop PDF
  • Priprema za polaganje vrši se u pripremnim centrima, a Fair Play je jedan od njih. Ispitivanje se vrši u našim prostorijama, ali od strane neutralnih ispitivača koji imaju licencu od samog Cambridga.
  • Za mlađe polaznike (od drugog do šestog razreda) nudimo polaganja za STARTERS, A1(MOVERS) I A2(FLYERS) nivoe
  • Za starije školske uzraste ( od šestog razreda do kraja srednje škole) nudimo polaganja za A2(Key for Shools), B1 (Preliminary for Schools), B2( First for Schools), C1(Advanced), C2 (Proficiency).
  • Cambridge testovi su testovi visokog kvaliteta koji su pravični I pouzdani.
  • Svi Cambridge ispiti iz engleskog jezika su u skladu sa Zajedničkim evropskim( referentnim) okvirom za jezike (CEFR).